Grovt, Grønt og Blått
Hvor: Møterom Studio 2 i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)
Når: 19. Mar, klokken 08:30 – 11:00
Seminaret er først og fremst beregnet på bedrifter som har undertegnet intensjonsavtale med myndighetene og et sunnere kosthold, men er også åpen for andre som ønsker å slutte seg til dette arbeidet. Seminaret belyser viktige temaer knyttet til valg av sunt kosthold, hva som skal til for å skape endringer i kostvaner og presentere planlagte kampanjer og dele ut diverse priser som støtter dette arbeidet, samt utmerkelser fra Helsedirektoratet.
Program
09.00 : Åpning/Velkommen v/ Trude H Nordli, Sjømat Norge
09.05: Hvordan markedsføring av F&G sikrer engasjement, stolthet og økt konsum v/ Ingrid Sanfelt Hansen, Coop
Hvordan nudger REMA 1000 kunder til å spise i tråd med kostholdsrådene? v/ Ingvill Måkestad Bovim, Rema 1000
10 år med sunnhet og folkehelse – Vår erfaring med #MerAv v/ Aina Marie Lien, Norgesgruppen
09.45: Hva skal til for at folk skal spise MerAv grovtgrøntogblått? v/ Runar Døving
10.00: Har prisen skapt varig endring i kostvaner i kantina? v/ Hege Sørlie, ISS
10.10: Nye kostråd, hva nå? Helsedirektoratets arbeid med oppfølging og implementering av de nye kostrådene v/ Ole Berg, Helsedirektoratet
10.30: Utdeling av intensjonsavtalens priser og utmerkelser
Sunnere produkt v/ Jan Christian Vestre, Helseminister (HOD)
Sunnere markedsføring v/ Jan Christian Vestre, Helseminister (HOD)
NM- Sunn mat i kantina v/ Iselin Sagen, Opplysningskontoret for frukt og grønt
NM i frukt og grønt energistasjon v/ Iselin Sagen, Opplysningskontoret for frukt og grønt
Velkommen!