Grovt, Grønt og Blått
Fredag 09.februar arrangerer vi #MerAv seminar i Oslo, fra kl. 10.00 – 14.00. Her kan du se programmet.
Sted: Næringslivets hus, Oslo
Program
10.00 – 10.10 Registrering
10.10 – 10.20 Velkommen til #MerAv – seminar v/Gunnar Bakke (BKLF) og Trude H Nordli, Sjømat Norge
10.40 – 11.00 NNR- hva er status og hvordan skal dette implementeres i kostholdsrådene v/ Ole Berg, Helsedirektoratet
11.00 – 11.40 Lunsj
11.40 – 12.00 Hvilke virkemidler bruker Kiwi for å få folk til å spise MerAv grovt grønt og blått?
v/Elisabeth Christine Moe, kategorisjef bakevarer/fersk fisk, og Henriette Gran Nyhus, kategoriansvarlig frysevarer
12.00 – 12.20 Presentasjon av forbruksutvikling på frukt og grønnsaker – 5 a day Europe v/ Tore Angelsen, Analysesjef i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG)
12.20 – 12.45 Årets kantinekonkurranse for #MerAv v/Iselin Sagen (OFG)
12.50 – 13.00 Pause
13.00 – 14.00 Intensjonsavtalens utmerkelser v/ Ingvild Kjerkol, Helse- og omsorgsminister